Top
I dette nummer

Xtra

Xtraordinær generalforsamling

Der afholdes ekstraordinær generalforsamling

torsdag den 19. november 2009 kl. 19.30 i klubhuset.

Dagsorden er udsendt pr. brev til klubbens medlemmer
og den kan desuden ses her...

Der skal være lys i klubhuset, også når det er koldt udenfor

Igennem de sidste par måneder har et udvalg under bestyrelsen arbejdet med at sammensætte et rigtigt godt vinterprogram centreret omkring klubhus og restaurant. Vi har i bestyrelsen kaldt projektet ”Der skal være lys i klubhuset, også når det er koldt udenfor.”

Vi har udarbejdet en kalender for perioden fra nu og frem til midten af marts, hvor dagene igen begynder at blive lange.

Kalender

I vil løbende modtage invitationer og informationer i detaljer om de enkelte arrangementer, men vi vil opfordre til, at I allerede nu tager et print af kalenderen og sætter den på køleskabet, eller hvor I nu sætter vigtig information.

Pro’erne udbød i slutningen af september ”Spil og spis”, som blev udsolgt på ganske få timer – så succesen fortsætter – med respekt for de korte dage – på lørdage fra den 31/10 til 5/12. Vi træner og får instruktion, og så spiser vi frokost sammen. Hurtig tilmelding tilrådes, da der er et max. på 18 personer pr. lørdag.

Så en nyhed: Søllerød Birdie Brunch – ikke på kroen men i klubhuset – en fantastisk brunch med alt hvad hjertet kan begære hver søndag fra 8. november og frem til og med 20. december. Det er fra 11-14, så de flittige kan nå at slå et par huller, inden man går til bords. Her er ikke tilmelding – blot mød frem og se, at Hans og Morten ikke står tilbage fra mondæne brunch’er i storbyen.

Mortens aften – traditionelt og stadig et par ledige pladser, men hurtig tilmelding. Det er den 10. november.

Og så kommer den store oplevelse. Hans’s gourmet aften den 20/11, hvor menu, vine og program ses andetsteds i dette ekstra nyhedsbrev. Hans har vundet en stor konkurrence op mod store og velrenommerede konkurrenter – og det skal fejres med en stor gourmet oplevelse. Hvis du er til rigtig god mad og store vine, så sæt et kryds i din kalender.

Endelig som afslutning på årets turneringsprogram ”Den store Juleturnering” den 6/12 med efterfølgende julefrokost. Turneringsformen er holdspil slagspil – den endelige udformning er under udarbejdelse, men det bliver for alle og rigtigt sjov og hyggeligt. Og så er der dømt traditionel julefrokost bagefter.

I det nye år er der et væld af aktiviteter for at holde gang i huset, medlemmer og restaurant. Men det vil I alt sammen høre mere om, når vi kommer tættere på.

Mange hilsner Vinter-aktivitetsudvalget

Omfattende snyd med gæstegreenfee i Søllerød

Vores banekontrol har over en periode afsløret adskillige greenfeespillere, der kun har betalt gæstegreenfee på kr. 250,- uden at spille i bold med et medlem. Alene på én weekend blev 7 spillere afsløret. Ved kontrollen på banen kom de pågældende gæster med forskellige forklaringer, hvoraf den mest anvendte var, at det medlem de spillede med var blevet syg tidligere på runden og var gået hjem.

Ved kontrolopringninger til nogle af de pågældende ”syge” medlemmer blev forklaringen med sygdommen bekræftet! Tilsyneladende har der således været tale om en epidemi.

På en eller anden måde virker det påfaldende, men vi håber naturligvis det er i overensstemmelse med sandheden og at vi ikke behøver mistænke medlemmerne for at medvirke til greenfeesnyd.

I andre tilfælde har fremgangsmåden for gæstespillerne været, at man bevidst ud fra vores medlemsliste har plukket et tilfældigt medlem og skrevet den pågældende i greenfeebogen, som det medlem, man var gæst hos og derefter betalt gæstegreenfee.

I det omfang det har været muligt, er de pågældende gæster blevet anmodet om efter runden at indbetale den resterende greenfee op til normal greenfee.

Nye supplerende regler for gæstegreenfee
- Gæstegreenfee kan fremover kun godkendes, hvis medlemmet man spiller med selv tydeligt (læsbart) skriver sit navn og medlemsnr. i såvel greenfeebogen som på greenfeetalon’en.

Gourmetaften

Invitation til

Gourmetaften i Restaurant Søllerød Golf

fredag den 20. november kl. 19

Hans og Morten har vundet en stor Bordeaux-konkurrence hos Oskar Davidsen & Co, som har givet dem mulighed for at invitere til et Wine & Dine arrangement i Søllerød Golfklubs restaurant.

Aftenen guides igennem af Anne Juel Christensen, der har beskæftiget sig med vin på alle tænkelige måder. Lige fra at lave vinen til at skrive om den. Hun er uddannet ønolog fra Montpellier – og vil på underholdende vis ledsage gæsterne gennem aftenens menu og vine.

Hele arrangementet koster kun 1.250,- kr. pr. kuvert.

Bordbestilling nødvendig på tlf. 4580 6679.

Menuen ses herunder og kan desuden downloades ved klik på menuen

Menu

TeeTime giver en flot anmeldelse af Søllerød Golfklub

Her er konklusionen fra anmelderne:
" Tilbage er at konkludere, at Søllerød Golfklub er en fantastisk udfordrende bane, som ligger i et usædvanlig smukt stykke natur. "


Læs hele anmeldelsen her...

Copyright ©Søllerød Golfklub
Opsætning og layout af nyhedsbrevet: Birte Marie Linnebjerg