Nyhedsbrev Søllerød Golfklub December 2009
Vinter
I dette nummer

Tak for opbakningen

Hvem skal være klubbens nye elitesponsor

Hvem vil have sit navn på alle vores medlemskort

Stor succes med "Vinteraktiviteter"

Vinteraktiviteterne fortsætter

"Viljen til sejr" foredrag af Arne Nielsson

Restauranten tilbyder Middelhavsbuffet

Medlemskontingent 2010

Medlemskort 2010

Restaurantens åbningstider

Medlemskort 2010

Medlemskort 2010 vil i år blive sendt ud til medlemmerne ultimo februar sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

mus

 
TAK FOR OPBAKNINGEN

PeterKære medlemmer i Søllerød Golfklub, bestyrelsen vil gerne sende jer en entydig tak for den opbakning, I gav os til den ekstraordinære generalforsamling den 19. november.

En opbakning der betød, at vejen blev banet for optagelse af op mod 100 ekstra medlemmer. Ugen efter blev opbakningen cementeret med en 100% tilslutning til den nødvendige vedtægtsændring.

Dermed kan vi fortsætte den udvikling af klubben, som er vigtigere end nogen sinde.

Arbejdet med at sende tilbud ud om medlemskab er i fuld gang. Og det er en stor portion for sekretariatet, men som altid er der ikke nogen klynk fra pigerne.

Vi er i alle henseender meget heldige med vores medarbejdere i Søllerød Golfklub – og dertil kommer 80-90 frivillige, der over hele året bruger mængder af fritid på at få tingene til at lykkes. Det gælder også her i vinterhalvåret, hvor et nyt udvalg har sat liv i kludene og restauranten med mange forskellige arrangementer, blandt andet julegolfen den 6. december, som blev en stor succes.

Følg med i vinterkalenderen på klubbens hjemmeside og se specifikt her i nyhedsbrevet invitationen til den 19. januar, hvor I kan blive coach’et af Arne Nielsson. Det skal der nok være en hel del, der har brug for!

Når vinterkalenderen er tømt, tager turneringsudvalget over – og så er det sommer igen, hvor vi kan byde velkommen til mange nye medlemmer. Gi’ dem en rigtig god modtagelse, så de fra første dag føler sig velkomne i Søllerød Golfklub, hvad enten de er kaniner eller kanoner.

Men inden vi når så langt, vil vi gerne ønske jer alle sammen

Glædelig Jul og Godt Nytår
Peter Windfeld-Hansen

Hvem skal være klubbens nye elitesponsor?
Også i 2010 har vi fire hold med i DGU’s divisionsturnering. Og ambitionerne fejler ikke noget. Der rykker fortsat stærke juniorspillere ind på holdene – og nogle af de ”gamle” er igen gået i træning for at styrke Søllerøds elite. Det vil være endnu en styrke med sponsorer, der bakker holdende og spillerne op. Så hvis du har kendskab til virksomheder eller organisationer, der vil være med på tøjet og på banen i 2010, så vil vi naturligvis gerne have dit input.

Hvem vil have sit navn på alle vores medlemskort?
Mayfair Hotel takker af som sponsor for vores bagmærke/medlemskort ved udgangen af året. Derfor er der nu ledig plads på 1800 medlemskort . Det må siges at være fornuftig eksponering, så vi hører meget gerne – og hurtigt – hvem der vil overtage pladsen i 2010.

Stor succes med "Vinteraktiviteter"
De gennemførte aktiviteter i projektet ”Der skal være lys i klubhuset, også når det er koldt udenfor” har været en stor succes. Lørdagsarrangementerne med ”Spil og spis”, hvor pro`erne har undervist og der efterfølgende er spist frokost sammen, har været fuldtegnet. Hans i restauranten udtrykker ligeledes tilfredshed med deres bruncharrangement hver søndag mellem kl. 10 og 14.

I ”Julegolf med frokost”, der blev afholdt den 6. december, deltog 44 medlemmer. Der blev spillet en foresome på de øverste 13 huller 1,16,17,18 på den store bane og alle hullerne på par 3 banen. Under den efterfølgende frokost blev der julehygget. Vinderne af matchen blev Jørgen Molin og Nina Movin
Vinteraktiviteterne fortsætter
Aktiviteterne i klubhuset fortsætter i 2010, hvor vi bl.a. kan nævne:

  • ”Vildtaften” i restauranten fredag den 15. januar 2010
  • ”Viljen til sejr” - foredragsaften med Arne Nielsson tirsdag den 19. januar 2010
  • ”Whisky aften” i restauranten torsdag den 28. januar 2010
  • ”Kokkeskole Thai” i restauranten torsdag den 4. februar 2010
  • ”Regelaften ”tirsdag den 9. februar 2010
  • ”Kokkeskole Japan” torsdag den 18. februar 2010
  • ”Gourmet aften” fredag den 26. februar 2010
  • ”Fastelavn” søndag den 28. februar 2010
  • ”Vinsmagning” tirsdag den 9. marts 2010
  • ”Kokkeskole Italy” torsdag den 18. marts 2010

Der vil blive udsendt yderligere information, når vi nærmer os de enkelte arrangementer.

Guirlande


”Viljen til Sejr” –
foredragsaften med Arne Nielsson tirsdag den 19. januar kl. 19.00

De kloge siger, at 85% af dit golfspil sidder mellem ørerne!

ArneSå lad os lytte til en mand, som bedre end de fleste ved hvad der sker mellem ørerne og hvordan man konstruktivt kan arbejde med sit indre jeg, så driving range, putting green og mental forberedelse går op i en højere enhed.

Tirsdag den 19. januar kl. 19.00 kommer Arne Nielsson forbi Søllerød Golfklub for at inspirere os til at arbejde mere målbevidst med den mentale side og hjælpe os med at komme over de tuer, vi jo alle nu og da møder på vejen frem.

Arne Nielsson er ti-dobbelt verdensmester og olympisk sølvvinder i kanoroning og har siden 1996 arbejdet som professionel coach og foredragsholder for primært erhvervs- og idrætsfolk. Arne er ikke helt ubekendt med golf. Hans ene søn spiller i Søllerød, mens han selv ikke er kommet i gang endnu.

Arnes tema vil være ”Viljen til sejr”

Der er naturligvis gratis adgang og Hans vil trylle ved gryderne inden foredraget.

Tirsdag den 19. januar kl. 18.00 tilbyder Restauranten Middelhavsbuffet for 150,- kr mod forudbestilling.


Opkrævning af medlemskontingent 2010
Kontingentopkrævningen for 2010 er sendt ud med forfald 14. januar 2010. De medlemmer, der endnu ikke er tilmeldt PBS, vil modtage et FI-kort. Husk venligst at benytte de referencenumre, der fremgår af girokortet, for ellers går de på fejlkonto. Der kan ikke betales flere medlemskaber på det samme FI-kort.

For dem, der er tilmeldt PBS, vil opkrævningen fremgå af betalingsoversigten, der modtages ultimo december. Vi opfordrer alle til at tilmelde deres kontingent til PBS, da det letter os rigtig meget administrationsmæssigt på kontoret.


Hjerter

Bestyrelsen og medarbejderne i Søllerød Golfklub ønsker alle medlemmerne en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Restaurantens åbningstider i december og januar

> Mandag lukket
> Tirsdag, torsdag, fredag og lørdag kl. 12-16
> Onsdag kl. 12-20
> Søndag kl. 10-16

Aftenåbent tirsdag - søndag ved bordbestilling inden kl. 16.00.

Restauranten har julelukket fra og med den 23. december til og med den 4. januar 2010.

I januar fortsætter "Søndagsbrunch" hver søndag mellem kl. 10 - 14 mod forudbestilling.

Tirsdag den 19. januar kl. 18.00 tilbyder vi Middelhavsbuffet for 150,- kr mod forudbestilling

Søllerød Golfklub, Brillerne 9, 2840 Holte - tlf.: 4580 1784 - info@sollerodgolf.dk
Layout og opsætning: Birte Marie Linnebjerg
baggrund