Gå til indhold »

Information om året

Kære Junior og forældre i Søllerød Golfklub.

Sæsonstarten nærmer sig, og vi glæder os vist mere end nogensinde, til at komme ud og i gang, se vores venner og spille golf.
Vi ved jo endnu ikke, hvornår vi er i stand til at samles mere end 5, 10 eller 50. Men vi er optimistiske og lægger rammerne for sæsonen ud fra en antagelse om at golf kan spilles næsten som vi plejer, og så tilpasser vi undervejs.

Da vi pga. af restriktionerne ikke har kunnet afholde et rigtigt sæson-opstartsmøde har vi valgt at give jer informationerne for den kommende sæson her i stedet.

Sørg for at læse siden grundigt igennem, så du er sikker på, at du ikke misser muligheden for nogle super oplevelser.

Vi vil gerne opfordre alle til at tilmelde sig Facebook gruppen: “Søllerød Golfklubs Juniorer”. Det er her, vi fremadrettet vil kommunikere med juniorerne om turneringer, resultater, ændringer mm. Er du ikke medlem af gruppen, risikerer du at misse vigtig information.

Hvis du har spørgsmål til tilmeldinger, turneringer eller andet, så tag endelig fat på en fra juniorudvalget, enten på Facebook er direkte.

SØLLERØD JUNIOR TOUR / MANDAGSMATCH
Igen i år ligger “Søllerød Junior Tour” om mandagen – og vi starter i uge 16. Det er en match for alle med banetilladelse.

Vi spiller 9 huller, som er hcp-regulerende hver gang. Det betyder, at du uanset hcp. vil blive reguleret efter de nye hcp-regler efter hver match - Så der er ingen undskyldning for ikke at spille med ’bare fordi det kun er 9 huller’.

Vi har starttider mellem kl. 14-16.00. Vi ved at kl. 14 kan være tidligt, og vil derfor evaluere, hvor mange af jer, der ikke kan nå at komme med, pga. sen skolefri, I GolfBox når du tilmelder dig, skal du skrive hvornår du kan starte på 1. tee sted, vi gør hvad vi kan for at få ekstra starttider så alle kan nå det. Hvis I kan nå at passere hul 10 før kl. 16.00, må I gerne spille videre, og evt. spille alle 18 huller. Det er dog altid kun de første 9 huller, der tæller i matchen.

Efter matchen spiser vi middag i klubben kl. 19.00 med præmieoverrækkelse, helt som vi plejer (når corona-reglerne tillader det).

Du skal tilmelde dig hver enkelt match i GolfBox, da det nu er et krav fra klubben. Vi vil samtidig indføre elektronisk registrering af scorekort. Det er nemt, og de fleste, der skal ud at spille turneringer, skal lære det alligevel. Vi sørger naturligvis for, at du får en intro hertil - og du kan selvfølgelig altid få hjælp på dagen, hvis det driller.

Det koster 600 kroner for mad og match-fee, pr. sæson.

Tilmelding til forårssæsonen: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2747194

Tilmelding til efterårssæsonen: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2747222

Tilmelding til de enkelte mandagsmatcher vil løbende dukke op i GolfBox som “Søllerød Junior Tour 2021 uge XX”.
HUSK AT SKRIVE HVORNÅR DU TIDLIGST KAN STARTE VED HVER TILMELDING.

Vi har brug for forældre eller bedsteforældre, der kan tage en tørn med at være matchleder indimellem. Så hvis du som forældre eller bedsteforældre har lyst til det, kan du tilmelde dig som ansvarlig for en mandagsmatch her ved at skrive til Camilla eller Ole fra junior-udvalget.

Har du ikke banetilladelse, vil vi gerne forsøge at lave en mandagsmatch på par 3 banen. Vi har par 3 banen for os selv fra kl. 15.00 til kl. 17.30 hver mandag. Men for at det skal kunne lykkedes, så har vi brug for, at der er frivillige voksne, der vil drive denne match. De voksne skal også hjælpe børnene på par 3 banen, så de kan lykkedes med at få banetilladelse så hurtigt som muligt.

Skriv gerne til Jesper eller Camilla, hvis du eller nogle bedsteforældre kunne tænke sig at hjælpe til en eller flere mandagseftermiddage.


BOOTCAMP
Vi vil gerne afholde 3 bootcamps for juniorer uden banetilladelse. Det vil sige et par timer 3 gange (formentlig en søndag eftermiddag), hvor juniorerne kommer igennem en masse praktiske og teoretiske prøver og får hjælp til at få deres banetilladelse.

Til disse bootcamps har vi også brug for hjælp. Så hvis der sidder en voksen derude, der sammen med vores træner Mads Flindt har lyst til at planlægge, drive og deltage i disse 3 gange, ville det være meget værdsat.
Kontakt junior-udvalget hvis det er dig.

JUNGLETRÆF / SUPER6
For juniorer med højt hcp. eller uden banetilladelse arrangerer DGU igen i år jungletræf og Super6 turneringer. I år er det Søllerød GK’s tur til at afholde jungletræf og/eller Super6 i løbet af maj måned. Camilla er i gang med at koordinere med DGU omkring detaljerne, og vi vender tilbage lige så snart vi ved mere om datoer, format m.m.

Jungletræf og Super6 er en god måde for de helt nye juniorer at prøve kræfter en “rigtig” golfturnering. Men for at dette skal kunne gennemføres, har vi brug for hjælp både med hensyn til planlægning og afholdelse. Så skriv til Camilla, hvis du er klar på at hjælpe.

Du kan læse mere om træf på DGU’s sider her: Jungletræf og Super6

TURNERINGER
Du skal selv sørge for at holde øje med, og tilmelde dig turneringer i løbet af sæsonen. Eneste undtagelser hertil, er holdturneringer, som beskrives længere nede – og som du allerede har modtaget en mail om fra Hanne.

I kan altid finde de aktuelle turneringer på DGU’s turneringsoversigt her: https://www.danskgolfunion.dk/turneringsplaner

Særligt fremhævede turneringer, som er for alle er:

D-tour
D-tour er en turnering for alle juniorer med langbanekort - læs mere om turneringen her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/d-tour-golfstore

De 6 D-tour afdelinger afholdes på følgende datoer - du behøver ikke deltage i dem alle:
Afdeling 1: 23/04
Afdeling 2: 21/05
Afdeling 3: 11/06
Afdeling 4: 02/07
Afdeling 5: 30/07
Afdeling 6: 03/09

Søllerød spiller i distrikt 4 (D4).

Pakke-tilmelding til alle 6 afdelinger kan ske her: https://www.golf.dk/ranglister-golfbox#/competition/3245011/info

Golf.dk | Ranglister via golfbox

Golf.dk | Ranglister via golfbox

Nordsjælland Girls Cup
Er en ny turnering som finder sted i Søllerød GK d. 17. april. Begrænset antal pladser pr. klub (13), først-til-mølle, derefter venteliste.

"NGC" er en kombineret Hold- og Individuel pige turnering, der afsluttes på dagen og hvor Søllerød GK spiller mod pigerne fra Hillerød GK, Asserbo GK, Kokkedal GK og Hjortespring GK om at vinde en kæmpe vandrepokal til klubben!! Ambitionen er at afholde NGC en gang om året på skift hos deltagende klubber og styrke det sociale sammenhold.

Golfbox tilmeldingen kan findes her: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2715300

Klubmesterskaber
I år har vi fået vores egen juniorer klubmesterskab weekend den 27/28 august. Det betyder, at I kan spille om mesterskabet i mere end en række, så alle med banetilladelse får en chance for at spille med. Der spilles i både drenge og pige rækker, og vinderne i A-rækken (scratch) vil blive de officielle juniorklubmestre - og komme på tavlen i klubhuset.

Mere information om rækker format og tilmeldingslink vil komme på facebook og Golfbox når vi nærmer os.

Holdturnering
DGU’s holdturnering er for alle med banetilladelse. Det er en sjov 4-personers turnering, hvor der spilles både singler og foursome over 9 huller mod 2-4 naboklubber. Vinderne af de indledende runder går videre til finalestævnet, hvor de møder hold fra resten af landet. Det er klubben, der stiller holdene til denne turnering, ud fra de interesserede juniorer - så det er vigtigt at du får dig meldt til i tide, hvis du vil spille med.

Læs om holdturneringen her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/holdturneringen

Makker-Cup
Makker-cup er en 2-personers turnering over 2 spillerunder for spillere med hcp. 36 og ned. Du skal selv finde en makker og melde holdet til i golfbox. Læs om turneringen her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/makker-cup

Girls-Only
Girls-Only er DGU's pige turnering for alle med banetilladelse. Den spilles i 4 omgange rundt omkring i Danmark. Du kan deltage i en eller flere afdelinger.

Læs mere om turneringen og find tilmeldingslinks til de enkelte afdelinger her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/girls-only-tour

SOMMERCAMP
Årets Sommercamp bliver i år i uge 26 – hvis altså corona tillader det. Så sæt allerede nu ugen af.

For at vi kan gennemføre sommercamp’en, kræver det en masse frivillige forældre eller bedsteforældre.

Jo flere vi er, jo sjovere og målrettede aktiviteter kan vi lave. Så kan du hjælpe en eller flere dage, en formiddag, en eftermiddag eller bare et par timer, så skriv det meget gerne til Jesper inden den 1. maj 2021.

TØJPAKKE
Vi arbejder på at lave en tøjpakke, så vores juniorer kan repræsentere Søllerød GK på fornemmeste vis, når de er ude og spille i andre klubber. Vi vil sende noget nærmere ud om dette, så snart vi har fået landet en aftale.

Det vil være egenbetaling for tøjpakken, naturligvis til en favorabel pris.
Hvis det er muligt, vil vi meget gerne have en sponsor, som evt. kunne tage en del af udgiften, dække en eller flere af vores hold eller måske endda den hele.
Så kender I nogen der vil støtte juniorafdelingen, og have deres logo på juniorernes tøj, så skrive endelig til en af os fra juniorudvalget, eller hiv fat i Hanne i shoppen.

TRÆNINGSHOLD
Holdtræningen er i gang med at blive planlagt, og der vil snarest blive sendt information ude om dette.

Husk tilmelding i GolfBox senest den 15. marts 2021:
Hvis du er junior med banetilladelse melder du dig til via dette link: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2740819 Hvis du er junior uden banetilladelse, skal du følge dette link: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2740819

SVERIGSTUR
Der vil komme en separat mail med information omkring Sverigesturen, når vi ved om den kan gennemføres. Den er p.t. planlagt til at ligge i weekenden 10/11 april.


JUNIORUDVALGET
● Camilla Post, camilla@cpg.dk, 20637270
● Christian Post, christian.post@cpg.dk, 40637997
● Hans Halskov, hhalskov@hotmail.com, 20476690
● Jakob Falshøj, falshoj@msn.com, 42684140
● Jesper Lund, jaesber@gmail.com, 20990033 (Formand)
● Ole Pilgaard, ole@sebastopol.dk, 40354714
● DIG? – vi vil så gerne være flere ….

Klubrepræsentant:
● Hanne Max, hm@sollerodgolf.dk, 40142593 – Du kan tit finde Hanne i Proshoppen.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til den til enhver tid bedste sæson nogensinde 😊

Kærlige hilsner
Juniorudvalget

Åbningstider

Klubhuset

Kl. 05 - 22

Sekretariatet

Mandag - fredag: Kl. 09.00 - 15.00

golf@sollerodgolf.dk

Telefontid mandag, tirsdag, torsdag 10.00-15.00, onsdag 10.00-12.00 og fredag 10.00-14.00

☎ +45 45 80 17 84

Restauranten

April kl. 10 - 22
Maj - August 10 - 23
September 10 - 22

Se mere på https://www.restaurantsgk.dk/

☎ +45 45 80 17 84

restsgk@gmail.com

ProShoppen

April til september
Mandag - torsdag: 10.00 - 16.00
Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag, Søndag & Helligdage: 10.00 - 15.00

☎ +45 45 80 17 84

proshoppen@cpg.dk

Søllerød Golfklub logoSøllerød GolfklubBrillerne 9, Gl. HolteDK-2840 Holte