Gå til indhold »

Morgenfruerne

Introduktion til Morgenfruerne

Morgenfruerne er en klub i klubben og den består af 60-70 morgenfriske kvinder. Der er højt humør og hyggeligt samvær.

Der spilles 18 huller golf hver onsdag i sæsonen. En gang om måneden er der en holdmatch med gunstart og efterfølgende fælles frokost og præmieoverrækkelse.

Vi tilstræber, at alle kommer til at spille med alle, så derfor er det Golfbox, der genererer startlisten.

Vi starter sæsonen den 14. april 2021 med en 16 hullers "Texas Scramble - 4 bold" (vi springer hul 8 og 9 over). P.gr.a. Covid-19 restriktioner, spiller vi ikke med Gunstart, men der er løbende start fra hul 1. Den fælles frokost må vi desværre undvære denne gang, men præmierne til de to bedste hold uddeles næste gang, vi mødes til fælles frokost.

Vi slutter sæsonen den 29. september 2021 med fælles frokost, præmieuddeling for dagens match og for årets gennemgående matcher samt generalforsamling.

Sådan bliver du medlem

Du betaler kontingentet på kr. 400,00 til Morgenfruernes konto i Danske Bank, se nedenfor. Derefter er du medlem.

Du er altid velkommen til at kontakte én af matchkomitéens medlemmer for nærmere information om Morgenfruerne.

Kontingent

Kontingentet for hele sæsonen er kr. 400,00 og tilmelding sker til:

Kirsten Seest Pedersen (kasserer)

Konto i Danske Bank: 1551-11205712, Foreningen Morgenfruerne.

HUSK at påføre NAVN og MEDL. NR. på pengeoverførslen.

Matchbetingelser

Du skal være kvinde, aktivt medlem af Søllerød Golfklub og have et registreret handicap. Vi har ikke handicapbegrænsning.

Vi spiller i 1 række og de 10 bedste resultater i de gennemgående matcher er tællende til resultaterne i Order of Merit.

Vi spiller fra tee 50, men det er muligt at spille fra tee 47. Dette SKAL dog meddeles matchlederen skriftligt senest lørdag kl. 24.00 inden matchen, således at det kan blive rettet i startlisten inden denne offentliggøres. Hvis man ønsker kun at spille fra tee 47 hele sæsonen, er det nok at give matchkomitéen besked en gang for alle.

Alle månedsmatcher spilles dog altid fra tee 50, medmindre andet er nævnt.

Tilmelding

Proceduren for tilmelding til Morgenfruernes turneringer er ændret p. gr. a. krav fra klubben om at alle tider skal bookes i Golfbox under Tidsbestilling, uanset om det er en privat runde eller en match. Efter deadline kopieres alle tilmeldte over i turneringsmodulet, hvorfra Startlisterne genereres som normalt.

Procedure for tilmelding (NY!):

Gå til Golfbox via Søllerød Golfklubs hjemmeside. Log ind med dit medlemsnummer og adgangskode. Du er nu inde på din egen side i Golfbox. I menuen til venstre klikker du på Tidsbestilling. Du vælger nu den dato, hvor du ønsker at deltage. Derefter skriver du dig på den første ledige tid indenfor de tider, der er blokeret til Morgenfruerne.

Til de almindelige ugentlige turneringer er den første ledige tid, der kan bookes, den 4. tid efter vores starttidspunkt den pågældende dag. Der skal fyldes op med 4-bolde. Ingen tider må springes over.

Til de månedlige holdmatcher er den første ledige tid, der kan bookes, vores starttidspunkt den pågældende dag. Der skal fyldes op med 4-bolde. Ingen tider må springes over.

Den tid, du booker, vil IKKE være den tid, du skal spille, da matchkomitéen sætter holdene (3-bolde) i turneringsmodulet, som vi plejer.

Deadline for samtlige turneringer er lørdagen inden turneringen kl. 24.00. Startlisten (3-bolde) vil være tilgængelig senest den efterfølgende mandag kl. 12.00. Dit starttidspunkt bliver desuden sendt til dig via e-mail.

Du kan afmelde dig til en turnering i Golfbox under Tidsbestilling inden deadline. Ved eventuelt afbud efter dead-line skal du endvidere give besked til matchlederen.

På dagen for turneringen skal du huske at bekræfte din tidsbestilling samt udskrive scorekort, inden du går ud. Og du skal slå ud på det tidspunkt, der er anført i Startlisten.

Afbud til turneringer EFTER startlisten er genereret

Ring til matchleder og medspillere hurtigst muligt, da du har et ansvar for at medspillere kan komme ud at spille.

Hvis vejret er dårligt, og man kan forvente mange afbud til en match, bedes du komme til matchens start - ellers kan vi ikke garantere, at der er nogen at spille med.

Klubturneringer

Gå til Golfbox. I menuen til venstre klikker du på Klubturneringer nederst på listen. Der åbner sig en oversigt over alle klubbens turneringer, der er oprettet i Golfbox. Du vælger nu den turnering, du ønsker at se, ved at klikke på den. Her kan du se matchlederens navn, deadline for tilmelding m. m. Efter mandag kl. 12.00 kan du også se Startlisten for den pågældende dag.

Efter matchen er spillet

Når scorekort er tastet ind kan du se LEADERBORD, RESULTATER, HULSCORES samt ORDER OF MERITS. Find matchen under klubturnering og klik i bjælkerne foroven.

Resultater

Resultater for Order of Merits kan ses i Golfbox. Der gives point til de 10 bedste pr. match = Leaderboard. Kun de 10 bedste matcher pr. spiller er tællende.

Månedsmatcherne præmieres særskilt.

Vi har et Birdietræ i omklædningsrummet til markering af de birdies, spillerne får i løbet af sæsonen. De præmieres med Logo-bolde ved afslutningen. Man kan højst vinde to logo-bolde i sæsonen.

Morgenfruernes Matchprogram 2021

Matchprogram_2021

Matchkomitéen 2021

Tove Melton: tovemelton@gmail.com Mobil: 2166 6157

Marianne Nielsen: mn.niema@gmail.com Mobil: 2060 3368

Lisbeth Langkilde: lisbethlangkilde@email.dk Mobil: 2980 3987

Annette Gøtzsche-Larsen: ahg_l@hotmail.com Mobil: 4028 2888

Diverse dokumenter

Vedtægter

Generalforsamling_Referat_2020

Regnskab_2019/20

Åbningstider

Klubhuset

Kl. 05 - 22

Sekretariatet

Mandag til fredag: Kl. 09.00 - 15.00

golf@sollerodgolf.dk

Telefontid mandag, tirsdag og torsdag 10-15, onsdag 10-12, fredag 10-14

☎ +45 45 80 17 84

Restauranten

Er åben for Take Away. Se mere på https://www.restaurantsgk.dk/

☎ +45 45 80 66 79

restsgk@gmail.com

ProShoppen

Mandag - torsdag: 9.00 - 18.00

Fredag: 9.00 - 16.00

Lørdag - Søndag - Helligdage: 9.00 - 15.00

☎ +45 45 80 18 77

proshoppen@cpg.dk

Kontakt

Søllerød Golfklub logoSøllerød GolfklubBrillerne 9, Gl. HolteDK-2840 Holte