Gå til indhold »

Kaniner fra sæson 2020

Kære kaniner fra sæson 2020 uden banetilladelse til stor bane.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer igen og håber I har været flittige i løbet af vinteren 😊 Vi starter mandag den 12.4 og som noget nyt skal I på forhånd tilmelde jer til spil på par 3 banen hver gang I ønsker at komme og spille med om mandagen. Tilmelding sker via linket på den nye hjemmeside under "Medlem - Begyndere - GolfBox tilmelding"

I SKAL MØDE SENEST KL 17.00 fordi vi alle starter samtidig (fra forskellige huller) kl. 17.30- dette fordi vi i år skal dele par 3 banen med juniorerne. Der er selvfølgelig mulighed for at møde tidligere og deltage i putte konkurrencen og selvtræne på driving range. Som noget nyt vil vi i også bede jer tilmelde jer til mandags kanin golfsæsonen på forhånd (dækkende hele sæsonen), idet vi, igen i år får mange helt nye kaniner og derfor har brug for, på forhånd, at få et overblik over hvor mange vi potentielt kan blive om mandagene.

I finder kaninpjecen for 2021 her. I pjecen kan I finde flere praktiske oplysninger.

Vi vil desværre, igen i år, være underlagt de gældende corona restriktioner og programmet kan derfor løbende blive ændret. Vi forventer f.eks. ikke at vi kan spise sammen om mandagene endnu og der vil derfor heller ikke være betaling af match fee, før vi kan genoptage vores mandagsmatcher med præmier og fællesspisning. Vi vil derfor løbende justere vores sæson betaling og orienterer jer når det bliver aktuelt at betale for deltagelsen om mandagen.

FØLTURE: Jeg har modtaget besked om at en del af jer har bestået regelprøven igennem Oswald og jeg tænker I er utålmodige efter at komme på føltur hurtigst muligt, hvis I har alle underskrifterne på jeres kørekort. I må meget gerne melde tilbage til mig (lisehejl@hotmail.com ), hvis I er klar, så vi kan aftale en dato. Det behøver ikke nødvendigvis at være en mandag.

NYT - REGELPRØVEN er nu via Dansk Golf Union (DGU) De af jer der endnu ikke har taget regelprøven, skal nu tage regelundervisning og regelprøven igennem DGU (Dansk Golf Union).
Vi får automatisk besked, når I har bestået prøven. I er velkomne til at skrive tilbage, hvis I har spørgsmål.

Kære kaniner fra sæson 2020 – med hcp på 45 eller derover.

Nu nærmer sæsonstarten sig og vi vil rigtig gerne tilbyde dig at starte sæsonen hos kaninerne om mandagen, hvis du har lyst. Vi starter sæsonen den 12.4 og vi ved allerede nu at der kommer 24 helt nye kaniner, sammen med en hel del kaniner fra sidste år, der endnu ikke har fået spilletilladelse. Det, sammenholdt med corona situationen har gjort at vi måtte tænke ud af boksen igen i år og vi kan derfor invitere dig til at deltage om mandagen de første ca. 2 måneder af sæsonen.

Det vil sige, at du kan booke dig på tiderne fra kl. 16.00 i golfboks fra hul 1 eller fra hul 10 via matchen under turneringer i golfboks (som vi gjorde sidste år) - eller book via linket på den nye hjemmeside under "Medlem - Begyndere - GolfBox tilmelding". Efter de første par måneder forudser vi at der vil være så mange helt nye, der er klar til at spille på den store bane, at det vil knibe med pladserne. Det vil vi løbende holde øje med.

På grund af corona regner vi desværre ikke med at vi kan spise sammen fra starten og så længe vi ikke kan det, vil der heller ikke være den sædvanlige matchfee betaling om mandagene. Vi ville rigtig gerne kunne byde jer velkomne til at deltage i hele sæsonen hos kaninerne, men det tror vi desværre ikke bliver muligt.

Kaninsæson for kaniner fra sæson 2020 med hcp. under 45.

Vi må desværre erkende at vi, allerede nu, har så mange helt nye kaniner, kaniner fra sidste sæson uden spilletilladelse samt kaniner med hcp over 45, at vi desværre ikke kan tilbyde jer at spille med på kanintiderne om mandagen. Vi håber meget at I er kommet så godt i gang, at I også har fundet spillemakkere i klubben. Hvis I ikke allerede er der, så blev der sidste efterår etableret en Facebook gruppe der hedder: ”Post-kaniner i Søllerød”. Formålet med gruppen er at medlemmerne kan efterspørge en golfmakker eller to via opslag i gruppen, når man har lyst til at gå ud at spille. Jeg vil foreslå at I melder jer ind i gruppen og deltager aktivt ved selv at poste, når I har booket en tid og gerne vil spille med en ligesindet post-kanin eller booker jer på bolde, når der bliver lagt et opslag op.

Åbningstider

Klubhuset

Kl. 05 - 22

Sekretariatet

Mandag til fredag: Kl. 09.00 - 15.00

golf@sollerodgolf.dk

Telefontid mandag, tirsdag og torsdag 10-15, onsdag 10-12, fredag 10-14

☎ +45 45 80 17 84

Restauranten

Er åben for Take Away. Se mere på https://www.restaurantsgk.dk/

☎ +45 45 80 66 79

restsgk@gmail.com

ProShoppen

Mandag - torsdag: 9.00 - 18.00

Fredag: 9.00 - 16.00

Lørdag - Søndag - Helligdage: 9.00 - 15.00

☎ +45 45 80 18 77

proshoppen@cpg.dk

Søllerød Golfklub logoSøllerød GolfklubBrillerne 9, Gl. HolteDK-2840 Holte