Gå til indhold »
Nyt fra bestyrelsen (2)Nyt fra bestyrelsen (2)

Nyt fra bestyrelsen (2)

6. april 2021

Kære medlemmer i Søllerød Golfklub,

så kom vi forbi Påsken 2021, der siden nytår har været meldt ud som et målepunkt i forhold til Corona pandemien. Selv om det lysner, kan det dog se ud til, at genåbningen af landet kun sker relativt langsomt. I klubhuset er der adgang til toiletter og check-in. Alle bag-rum er åbne. Man kan handle i Proshoppen og blive betjent i Sekretariatet, men ikke opholde sig i hall’en. Restauranten har åbent for take-away, så støt op om Jeanets og Bjarnes dejlige retter. Forsamlinger er fortsat begrænset til 5 indendørs og 10 udendørs. Dog kan udendørs, styrede idrætsaktiviteter nu omfatte op til 50. Standerhejsningsturneringen kan således afvikles på søndag den 11. april, som løbende start. Den 21. april er meldt ud som næste skæringsdag, hvor yderligere åbning kan finde sted, og vi vender tilbage med information om udviklingen. Indtil da minder vi om de grundlæggende gode regler om hygiejne og afstand, der har ført os sikkert gennem denne særlige tid. Der er fortsat krav om mundbind indendørs.

Generalforsamling
Den ordinære generalforsamling er pt. udsat til den 22. april, men heller ikke denne dato forventes at være operationel. Ligeledes er den ekstraordinære generalforsamling udsat. Vi holder naturligvis skarpt øje med mulighederne for at forsamles og holder også her medlemmerne orienteret om udviklingen. Der var inden fristen ikke indkommet forslag.

Medlemssituationen
I Søllerød Golfklub ser medlemssituationen fornuftig ud. Vi har nået grænsen for, hvor mange nye golfspillere, vi kan håndtere inden for rammerne af begyndertræning og Kaninudvalg. Der vil fortsat være mulighed for flex-medlemskab og i et begrænset omfang fuldt medlemskab for etablerede golfspillere, men ellers begynder vi at nærme os grænsen for venteliste. Kontakt vores Klubmanager, Hans Henrik Brandt, om ledige pladser. I lyset af den positive situation er ordningen Member-get-member nedlagt.

Husk registrering i GolfBox
Vi er gået i gang med en proces med øget fokus på registrering i GolfBox. Med den øgede aktivitet på banen lægger vi vægt på at skaffe så mange ledige tee times som muligt. Det gælder ikke mindst en oprydning i de mange tider, der står ubenyttede hen. Det vil fortsat være muligt, at en enkelt spiller tilmelder en gruppe, men de enkelte spillere i gruppen skal selv sørge for at registrere sig, inden de går ud. I et samspil med starterfunktionen ser vi frem til at lukke hullerne for NS/No Show til gavn for alle spillere i klubben.

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Åbningstider

Klubhuset

Kl. 05 - 22

Sekretariatet

Mandag til fredag: Kl. 09.00 - 15.00
Lukket helligdage

golf@sollerodgolf.dk

Telefontid mandag, tirsdag og torsdag 10-15, onsdag 10-12, fredag 10-14

☎ +45 45 80 17 84

Restauranten

Er åben alle ugens dage mellem 10 og 22 (køkken fra 11 til 21).
Se mere på https://www.restaurantsgk.dk/

☎ +45 45 80 66 79

restsgk@gmail.com

ProShoppen

Mandag - torsdag: 9.00 - 18.00

Fredag: 9.00 - 16.00

Lørdag - Søndag - Helligdage: 9.00 - 15.00

☎ +45 45 80 18 77

proshoppen@cpg.dk

Søllerød Golfklub logoSøllerød GolfklubBrillerne 9, Gl. HolteDK-2840 Holte