Gå til indhold »
Nyt fra greenkeeperne om arbejdet på banen i den kommende tidNyt fra greenkeeperne om arbejdet på banen i den kommende tid

Nyt fra greenkeeperne om arbejdet på banen i den kommende tid

20. september 2021

Kære medlemmer, Efteråret nærmer sig og greenkeepernes pleje af banen ændrer sig i takt med at dagene bliver kortere og koldere. For at sikre græsplanterne de bedste vilkår for at komme igennem en lang vinter starter vi nu med at hæve klippehøjder på greens, forgreens, tees og fairways. Mere bladmasse på denne årstid er vigtig for overvintringen. På greens bliver højden i første omgang hævet med 0,3mm- det lyder ikke af meget, men det vil betyde at greens bliver lidt langsommere. De øvrige arealer vil I ikke komme til at mærke en væsentlig forskel.

Bane arbejde fra medio september til medio oktober måned:

  • Greenkeeperne er i denne uge startet på dybdeluftning af fairways. Processen er vigtig for at løsne den komprimerede jord og derved forbedre dræningsevnen og skabe bedst mulige forhold for rodudvikling til den næste sæson. Det forventes at arbejdet med luftning af de 9 ha fairways er færdigt om 3 uger- det er en langsom proces med 1 km/t 😊
  • Vi er startet på etablering af vintergreens på hul 1,16,17,18. De er markeret med blå pæl og blå spray. Drop venligst fri af disse områder. Der kommer mere information i næste nyhedsbrev vedrørende vinterbanen 21/22, samt regler for spil i frostvejr.
  • Vi begynder at renovere udvalgte bunkerkanter med muld og rullegræs. Områderne vil blive markeret som G.U.R
  • Teesteder 47/50 på hul 13 og hul 15 får lagt ny rullegræs i uge 38. Kvaliteten af disse teesteder har denne sæson har ikke levet op til forventningerne. De er bygget uden kunstvanding og kun ¼ af den nødvendige størrelse. Det giver en udfordring i forhold til sliddet i sæsonen. På sigt skal disse teesteder udvides og vanding etableres så god kvalitet kan opretholdes.

Åbningstider

Klubhuset

Kl. 05 - 22

Sekretariatet

Mandag til fredag: Kl. 09.00 - 15.00
Lukket helligdage

golf@sollerodgolf.dk

Telefontid mandag, tirsdag og torsdag 10-15, onsdag 10-12, fredag 10-14

☎ +45 45 80 17 84

Restauranten

Er åben alle ugens dage mellem 10 og 22 (køkken fra 11 til 21).
Se mere på https://www.restaurantsgk.dk/

☎ +45 45 80 66 79

restsgk@gmail.com

ProShoppen

Mandag - torsdag: 9.00 - 18.00

Fredag: 9.00 - 16.00

Lørdag - Søndag - Helligdage: 9.00 - 15.00

☎ +45 45 80 18 77

proshoppen@cpg.dk

Søllerød Golfklub logoSøllerød GolfklubBrillerne 9, Gl. HolteDK-2840 Holte