Gå til indhold »
Nyt fra bestyrelsen - oktober 2021Nyt fra bestyrelsen - oktober 2021

Nyt fra bestyrelsen - oktober 2021

21. oktober 2021

Søllerød Golfklub 50 år

Kære medlemmer,

til næste år er det 50 år siden, at Søllerød Golfklub blev grundlagt. Vi har endnu stiftermedlemmer i klubben, der kan berette om de første kampår med en start på bar mark, opsamling af sten og klubhus på Gl. Holtegård. Også i forhandlingsprotokollerne og i avisudklip er der vidnesbyrd om, at starten ikke altid forløb lige glat. Vores placering i den skønne og offentlige Søllerød Naturpark deler vi med mange interessenter!

Festskrift

En redaktionskomité har netop lagt sidste hånd på et festskrift, som tegner billedet af vores klub fra stregerne på tegnebrættet og frem til nu, hvor klubben er vel etableret og godt i gang med at tage hul på de kommende års udvikling af banen. Ud fra de læseprøver, som komitéen har ladet sive, kan vi glæde os til en meget lærerig og underholdende beretning om disse første 50 år.

Fejring

Selvfølgelig skal vi fejre vores jubilæum med manér. Der har været afholdt et første møde med deltagere fra Klubberne i Klubben, Sponsorudvalget og bestyrelsen. Det blev dér fastlagt, at rammen om fejringen er uge 25 med start mandag, den 20. juni og med en stor afslutningsfest, lørdag, den 25. juni. Aktiviteterne i ugens løb vil fokusere på turneringsformer med en bred inddragelse af klubbens medlemmer.

Kom og vær med

Fra bestyrelsen håber vi, at der er rigtig mange, der vil give en hånd med – lige fra medlem af Festkomité til de enkelte praktiske opgaver. Mange vil sikkert også opleve at blive prikket på skulderen og spurgt, om ikke det var en idé at være med til at gøre vores festuge til en glad og mindeværdig oplevelse. Er der nogle, der har erfaringer med telte og større arrangementer, er de mere end velkomne. Vi vil også meget gerne høre fra kultur- underholdningsafdelingen, så vi kan få indslag, der matcher vores 40-års fødselsdag. Hvem husker ikke vores egne dejlige Bakkesangerinder eller Finn Nørbygaard, der skriftede sit engagement i IT Factory!

Kunne du tænke dig at være med, så kontakt et af bestyrelsesmedlemmerne eller Hans Henrik i sekretariatet 😀.

… og så er der lige momsen

Til sidst skal vi fra bestyrelsen slå et ekstra slag for ”Gaven til momspuljen”. Vi er ikke i mål endnu, så vi skal på ny opfordre vores medlemmer til at donere 200 kr. til dette formål. For at få del i den momspulje, som også denne gang stilles til rådighed for de frivillige og ikke momsregistrerede foreninger. Vi taler om et væsentligt sekscifret beløb, som vi må vinke farvel til, hvis der ikke er tilstrækkelig mange, der frivilligt betænker dette gode formål. Der er fradrag for beløbet, så med den gældende topbeskatning taler vi reelt om godt 100 kr.

Du kan tilmelde dig HER.

Tak for opmærksomheden, bedste hilsner

Bestyrelsen

Åbningstider

Klubhuset

Kl. 05 - 22

Sekretariatet

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: Kl. 09.00 - 15.00
Onsdag lukket

golf@sollerodgolf.dk

Telefontid mandag, tirsdag, torsdag og fredag 10.00-14.00

☎ +45 45 80 17 84

Restauranten

Er åben alle ugens dage mellem 11.00 og 16.00
Se mere på https://www.restaurantsgk.dk/

☎ +45 45 80 66 79

restsgk@gmail.com

ProShoppen

Mandag - torsdag: 10.00 - 16.00

Fredag: Lukket

Lørdag - Søndag - Helligdage: 10.00 - 14.00

☎ +45 45 80 18 77

proshoppen@cpg.dk

Søllerød Golfklub logoSøllerød GolfklubBrillerne 9, Gl. HolteDK-2840 Holte