Gå til indhold »
Super resultat af Elite divisionsholdet i weekendenSuper resultat af Elite divisionsholdet i weekenden

Super resultat af Elite divisionsholdet i weekenden

20. juni 2022

Efter dårlige resultater i første divisionsweekend var presset på eliteholdet stort, hvis ønsket om forsat eksistens i elitedivisionen skulle bevares.

Med forstærkninger af vores tre amerikanske collegespillere der er hjemme på sommerferie , Kristoffer Max, Jamie Nielsen og Marcus Wochner var udgangspunktet dog også helt anderledes. På trods af, at vi måtte undvære vores professionelle spillere om lørdagen, Nicolai Tinning og Jonathan Gøth-Rasmussen der deltog på Nordic League i Sverige, var vi fortrøstningsfulde i hjemmebane matchen mod Odense Eventyr, så selvom vi efter formiddagens foursome kom bagud 2-4, var holdet som bestod af, Philip Juel-Berg, Daniel Jacobs, Marcus Wochner, Patrick Winther, Kristoffer Max og Jamie Tofte Nielsen top motiveret og gjorde kort proces i eftermiddagens singler som alle blev vundet i sikker stil hvoraf kun et opgør gik til 18 hul. Bemærkelsesværdig var Kristoffer Max´s match mod Odenses bedste Christian Gregersen der blev afsluttet på 15. hul efter at Kristoffer havde præsteret 8 birdies, på de foregående huller.

Om søndagen så det endnu bedre ud, bortset fra vejret, vores professionelle Nicolai Tinning og Jonathan Gøth-Rasmussen var tilbage i truppen mod Fredensborg, i formiddagens foursome stillede vi op med Jamie/Marcus – Philip/Nicolai – Jonathan/Kristoffer og det skulle vise sig at være en god kombination, da alle foursomes vandt deres kampe komfortabelt med henholdsvis 3-1, 5-4 og 5-3 og vi kunne gå til frokost med en sikker føring på 6-0. Eftermiddagens singler var dog meget vigtige, da vi havde tabt 14-4 til Fredensborg i første divisionsweekend, så for at være 100% sikre på ikke at kunne ryge ud af Elite divisionen næste år, skulle vi mindst vinde 15-3. Der blev igen vist golf på et højt niveau og der blev lavet et utal af birdies og eagler. I denne runde brillierede Kristoffer Max igen, med 2 eagles og 4 birdies og kun én enkelt bogey og lukkede kampen mod Fredensborgs bedste mand Marcus Hansen ( Anders Hansens søn ) på 14 hul. Jonathan Gøth-Rasmussen var også i stødet med 8 birdies og lukkede sin kamp 4-2. Tinning var efter en meget sjælden eagle på hul 2 ikke i fare og vandt 3-2, Jamie spillede mod Emil Kjeldsen ( Søren Kjeldsens søn) og en meget stærk slutspurt vendte 0-2 til en sejr på 2-0, Herefter var der kun Markus Wochner tilbage på banen som var 1 ned efter 14. At Marcus er vores længstslående spiller beviste han i weekenden, da han på 15 hul lå 80 m fra flaget i drivet og selvfølgelig vel at bemærke fra backtee. Marcus vandt 15 hul og var lige ned af 16 hul, solidt spil de sidste 3 huller sikrede os det sidste vigtige point og stillingen 15-3 var en realitet og ambitionen om igen at skulle spille finale spil i september lever stadig.

Åbningstider

Klubhuset

Kl. 05 - 22

Sekretariatet

Mandag - fredag: Kl. 09.00 - 15.00

golf@sollerodgolf.dk

Telefontid mandag, tirsdag, torsdag 10.00-15.00, onsdag 10.00-12.00 og fredag 10.00-14.00

☎ +45 45 80 17 84

Restauranten

April kl. 10 - 22
Maj - August 10 - 23
September 10 - 22

Se mere på https://www.restaurantsgk.dk/

☎ +45 45 80 17 84

restsgk@gmail.com

ProShoppen

April til september
Mandag - torsdag: 10.00 - 16.00
Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag, Søndag & Helligdage: 10.00 - 15.00

☎ +45 45 80 17 84

proshoppen@cpg.dk

Søllerød Golfklub logoSøllerød GolfklubBrillerne 9, Gl. HolteDK-2840 Holte