Gå til indhold »
Søllerødder i den jyske muld - og bolden der forsvandtSøllerødder i den jyske muld - og bolden der forsvandt

Søllerødder i den jyske muld - og bolden der forsvandt

18. juli 2022

En Naver er en dygtig håndværker, der tager på valsen og påtager sig kortvarige opgaver indenfor sit håndværk. Lisbeth Naver - der er en af Søllerød GKs stolte døtre - påtog sig i uge 28 vanskelige opgaver fordelt på 5 forskellige jyske golfbaner i forbindelse med et Højskole & Golf ophold hos ISI i Ikast. Lisbeth repræsenterede sammen med 7-8 andre Søllerødder på stolteste vis Søllerød GK blandt ialt 100 passionerede golfspillere fra hele Danmark, Sverige, Wales, England og Florida.

Mandag-onsdag spiller de 100 deltagere på selvvalgte baner (blandt 20 baner indenfor 1 times kørsel), men torsdag samles alle 100 deltagere til ISI Masters på Ikast GK. Altså ikke bare en turnering – et Mesterskab😊 Lisbeth, der altid er velforsynet med store smil og godt humør, fandt ved denne lejlighed al sin rutine fra Søllerøds vanskelige kuperede terræn frem og scorede 42 point. Under normale omstændigheder ville det lægge et komplet felt bag sig, men i denne tæt besatte turnering lød vinderscoren på 50 point.... Alligevel præsterede Lisbeth noget ingen andre formåede.

På hul 4 (Par 3) havde Lisbeth og alle andre en ”let jysk brise” imod sig. En ”let jysk brise” er dér på Beaufort skalaen, hvor vi i Nordsjælland begynder at bjerge flag fra flagstangen for at hverken flag eller flagstang skal lide overlast. Lisbeth slog et fantastisk godt slag stik ind i vinden, men bolden forsvandt af syne på green. Jublen var dog til at høre, da bolden blev genfundet i koppen - Hole-in-1. Og kun de, der har har livsglæde, humør og mod som Lisbeth, tør juble som Lisbeth – derfor hedder det nu ”en Lisbeth” når man springer i bredstående med armene over hovedet.

For de fleste sker det aldrig. For dem det sker for, er chancen for at det sker på en hverdags runde mens klubhuset så småt er forladt ret stor. Lisbeth gjorde det i en tæt besat Mesterskab og kunne nyde stor jubel, da hun modtog både Hole-in-1 pokal og Whisky under takt faste tilråb ”Søllerød, Søllerød, Søllerød” fra en langt større fanskare end til FC Nordsjælland’s udekampe.

I parantes bemærket var Søllerød repræsenteret på både første og andenpladsen i fredagen’s Texas scramble. Det var flot ..... men stod jo noget i skyggen af Lisbeth’s flotte håndværk. En opfordring til at lette på kasketten, når Lisbeth kommer tilbage fra sin tur på valsen.

En slet skjult beundrer

Åbningstider

Klubhuset

Kl. 05 - 22

Sekretariatet

Mandag - fredag: Kl. 09.00 - 15.00

golf@sollerodgolf.dk

Telefontid mandag, tirsdag, torsdag 10.00-15.00, onsdag 10.00-12.00 og fredag 10.00-14.00

☎ +45 45 80 17 84

Restauranten

April kl. 10 - 22
Maj - August 10 - 23
September 10 - 22

Se mere på https://www.restaurantsgk.dk/

☎ +45 45 80 17 84

restsgk@gmail.com

ProShoppen

April til september
Mandag - torsdag: 10.00 - 16.00
Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag, Søndag & Helligdage: 10.00 - 15.00

☎ +45 45 80 17 84

proshoppen@cpg.dk

Søllerød Golfklub logoSøllerød GolfklubBrillerne 9, Gl. HolteDK-2840 Holte